Åby Skoles kantine

Uden mad og drikke, dur helten ikke!

God trivsel og læring kræver god, sund ernæring. Åby skole har en rigtig god kantine, hvor vi tilbyder mad til elever og medarbejdere på skolen. Vi har fokus på sundhed og tilbyder dagligt:

                       Salatbar - Varme og kolde retter - Frugt - Hjemmebagt brød - Mælk, juice, vand og sunde smoothies

Derudover tilbyder kantinen også dagligt et energimåltid, som serveres for børnene om eftermiddagen. Måltidet kan bestilles i kantinen. Menuen kan eventuelt være:

Pasta og gnavegrønt - Bolle og frugt - Bolle m/homus og frugt - Bolle m/tzatziki og frugt - Koldskål m/kammerjunker og frugt - Pizzabolle og grønt

Alt mad er tilberedt i overensstemmelse med Aarhus Kommunes kostpolitik. Kantinens personale hjælper børnene med at skabe gode og sunde kostvaner ved at guide dem, når de køber mad. Kantinens personale er veluddannet og har stor kompetence indenfor sundhed, madlavning m.m.

Der sælges ikke slik, sodavand o.l. i skolen kantine. Dog bages der kage en dag om måneden. Dette er aftalt i skolebestyrelsen. Kantinen er en produktionskantine. Det betyder, at maden tilberedes i kantinen, og der foretages videresalg til andre skoler.

Kantinen har åben to gange om dagen i de to store frikvarterer kl. 9.45 - 10.00 og 10.45 - 12.00.