SE VIDEOKLIP AF SKOLENS LIV NEDENFOR:

Når alle stemmer "stemmer i" samtidig i skolens flotte aula til MORGENSAMLING, giver det gåsehud på armene, vi mærker, at vi er en del af et fællesskab, og det gode humør griber fat i os uanset, hvilken morgen vi har haft.

Skolen forandres til ÅBYVILLE, når Åby Skole laves om til en by med butikker, cafeer, værksteder, tivoli og egen bank. Eleverne går på arbejde og tjener deres egne penge, som de bruger i byen. En sjov og anderledes måde at lære på. Se klip fra åbningsceremonien nedenfor.

DE ÅLYMPISKE LEGE - ÅL er en fantastisk trivselsdag. Alle elever i indskolingen kæmper det bedste de har lært, hjælper og støtter hinanden som svoret i den ålympiske ed. Alle vinder denne dag, mens vi kårer årets åller, åller bedste fighterkammerat.

Åby Skole samarbejder med Aarhus Musikskole. Således får alle 3. klasser under overskrifter TRUT & BLÆS på skift, ud over deres sædvanlige musikundervisning, 12 ugers instrumentundervisning på enten trompet eller saxofon. Undervisningen forestås af musiklærere fra Aarhus Musikskole. 20 elever på femte årgang deltager i et elektrisk trommeprojekt, PERCUSSION AND DRUMS UNITED, støttet af Kulturstyrelsen med underviser fra Aarhus Musikskole og konsulent fra Musikkonservatoriet tilknyttet.

Åby skolesang

Idrætsdags-indmarch med blæseorkester

Tai Chi til morgensamling

3.-5 årgang & Aarhus Jazz Orkester

Teater 5. årgang

Morgesamling A

Klar til Motionsdag 2016?

Grandprix i Skulpturparken - Det Store Ræs

Grandprix i Skulpturparken 7. årgang bygger