Videoklip fra hverdagen

SE VIDEOKLIP AF SKOLENS LIV NEDENFOR:

Når alle stemmer "stemmer i" samtidig i skolens flotte aula til MORGENSAMLING, giver det gåsehud på armene, vi mærker, at vi er en del af et fællesskab, og det gode humør griber fat i os uanset, hvilken morgen vi har haft.

3.-5. årgang og Aarhus Jazz Orkester med landets bedste musikere lettede taget i Åby Hallen, da de gav koncert på et højt kunsterisk niveau.

5. årgangs teaterforestilling var et festfyrværkeri af et show, hvor Åby Campingplads foldede sig ud som et ferieparadis til tonerne af Shu-bi-dua.

7. årgangs projektuge var et samarbejde med Silvan og Aros om glæden ved at bygge med egne hænder. Det mundede ud i GRANPRIX I SKULPURPARKEN, hvor elever, lærere, forældre samt folk fra Silvan og Aros skabte en fantastisk stemning med madboder, mens der kørtes om kap i selvbyggede Formel 1-racerbiler rundt om de smukke elevbyggede skulptur, som er opstillet i Åby Parken.

Skolen forandres til ÅBYVILLE, når Åby Skole laves om til en by med butikker, cafeer, værksteder, tivoli og egen bank. Eleverne går på arbejde og tjener deres egne penge, som de bruger i byen. En sjov og anderledes måde at lære på. Se klip fra åbningsceremonien nedenfor.

DE ÅLYMPISKE LEGE - ÅL er en fantastisk trivselsdag. Alle elever i indskolingen kæmper det bedste de har lært, hjælper og støtter hinanden som svoret i den ålympiske ed. Alle vinder denne dag, mens vi kårer årets åller, åller bedste fighterkammerat.

Åby Skole samarbejder med Aarhus Musikskole. Således får alle 3. klasser under overskrifter TRUT & BLÆS på skift, ud over deres sædvanlige musikundervisning, 12 ugers instrumentundervisning på enten trompet eller saxofon. Undervisningen forestås af musiklærere fra Aarhus Musikskole. 20 elever på femte årgang deltager i et elektrisk trommeprojekt, PERCUSSION AND DRUMS UNITED, støttet af Kulturstyrelsen med underviser fra Aarhus Musikskole og konsulent fra Musikkonservatoriet tilknyttet.

Idrætsdags indmarch med blæseorkester

Tai Chi til morgensamling

3.-5 årgang & Aarhus Jazz Orkester

Teater 5. årgang

Morgesamling A

Klar til Motionsdag 2016?

Grandprix i Skulpturparken - Det Store Ræs

Grandprix i Skulpturparken 7. årgang bygger