GÅBUSSEN for fællesskab og sikker skolevej

Er du forældre i 0.-3. klasse, kan dit barn snart komme med Åby Skoles Gåbus hver morgen til skole. Vi åbner nemlig for hele tre ruter til skolen efter vinterferien.

To ældre elever er hver morgen ansvarlige for den Gåbus, som dit barn skal med. De er blevet uddannet som ”Gåbus-chauffører” på et kursus udarbejdet af Dansk Skoleidræt og Rådet for Sikker Trafik. De sørger for, at Gåbussen kommer trafiksikkert til skole hver morgen, og både chauffører og passagerer udstyres med godkendte trafikveste. Som forælder kan du vælge at modtage en besked, når bussen er fremme ved skolen.

Gåbus-ordningen er initieret af en engageret forældregruppe, som har sat sig for at gøre noget aktiv for at få børnene til at gå i skole.